LEI

Omladinska zadruga

Španskih boraca 24/17, 11070 Novi Beograd

T. +381 11 406 8787 ; +381 11 406 8779

ZAŠTO MI?


Naša priča

Naša omladinska zadruga je jedna od vodećih u regionu sa razlogom.
Jedna od prednosti saradnje s nama je posebna pažnja posvećena potrebama klijenata-poslodavaca. Odnosi se, prvenstveno, na prepoznavanje potreba koje zahteva radno mesto u smislu tačnosti, brzine i efikasnosti obavljanja radnih zadataka.U nekim slučajevima kad Vam je potreban veći broj ljudi na nekim poslovima , vaš zahtev može biti uigran tim ljudi.
U tu svrhu, naši omladinci dostavljaju poslovne rezimee i fotografije, i s njima se obavljaju poslovni intervjui. Podaci o članovima se proveravaju.
Poslovanjem s nama dobijate potpunu poslovnu i pravnu sigurnost.


Novi zakon o radu


Naš tim


U skladu sa novim zakonom o radu i zadružnim pravilima pružamo znatnu administrativno - tehničku podršku vašoj kadrovskoj službi.
Naša usluga vam je komforno i isplativo rešenje ukoliko su Vam potrebni radnici na kratak vremenski period, bilo zbog povećanog obima posla, zamene odsutnog radnika, obavljanje sezonskih ili bilo kojih poslova koji imaju privremeni ili povremeni karakter.
Pored toga pružamo efikasnost kad je u pitanju brzina pronalaženja radnika i kada Vam je potreban radnik od poverenja, odnosno sa preporukom.

PRIVREMENO ZAPOŠLJAVANJE

Preuzimamo ulogu formalnog poslodavca zaposlenog koji radi kod klijenta, uključujući vođenje računa o svemu što je vezano za personalnu administraciju i obračun zarada.

PROFESIONALNA ADMINISTRACIJA

Nudimo uslugu vođenja celokupne administracije vezane za zapošljavanje i obračun zarada. Našim klijentima garantujemo tačnost, poverljivost i pravnu validnost svih podataka.

USLUGA NA
LOKACIJI

Nudimo kompletnu uslugu privremenog zapošljavanja i administracije na samoj lokaciji klijenta. Naši procesi integrisani su sa klijentovim kako bi se postigla maksimalna efikasnost.